Весь секрет в том, что кухней бригады заведует шеф-повар с огромным опытом в гражданской жизни.
До начала Большой войны Сергей учился секретам поварского мастерства у французских мэтров кулинарии. Стажировался и работал в лучших ресторанах Украины. А теперь свое мастерство посвящает тому, чтобы защитники нашей страны питались вкусно и полноценно.
Подробней об этом в Отдельной бригаде территориальной обороны Днепра рассказали:
«Сергій в “наряді по кухні” кожен день - він шеф-кухар і начальник столової одного з підрозділів нашої бригади.У цивільному житті він був професійним кухарем і “шефом” у відомих ресторанах Дніпра і Львова. Сергій каже, що надихався французьким кухарем Полем Бокюзом, який став “Найкращим кухарем Франції”, потім “Шеф-кухарем століття”, а ресторан Бокюза отримав три мішленівських зірки.
Саме тому вирішив щороку змінювати навіть найкращі ресторани, щоб підвищувати майстерність і отримувати новий досвід. Кар’єра була успішною.
Та коли почалося повномасштабне вторгнення російської федерації Сергій покинув роботу і пішов добровольцем до нашої бригади. Він міг би продовжувати кар’єру у цивільному житті бо є батьком трьох дітей, але вирішив, що його місце серед захисників країни, як зробив і його взірець, Поль Бокюз.
Сергій каже, що найбільша мрія на “після-перемоги” це повернутися до родини, заради захисту якої півтора роки тому він і пішов в тероборону».
Фото – Отдельная бригада ТРО Днепра.
Gorod`ской дозор | |
Фоторепортажи и галереи | |
Видео | |
Интервью | |
Блоги | |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
Погода | |
Архив новостей |